Vill du ha hjälp med hur du äter?

Jag är lic. kostrådgivare genom Svenska Näringsakademin, fd Pauluns Näringscenter.

Att äta nyttigt ska vara berikande och roligt. Det ska öka Din livslust, reducera Din värk eller göra Dig viktstabil. I djungeln av kostråd är det bra att hitta kosten som passar för just Dig, utifrån Dina livsvillkor och förutsättningar. Livet är för kort för att må dåligt i onödan och Du är värd att må bra.

Behöver Du hjälp med Din kost? Önskar Du gå ner eller upp i vikt, bli kvitt Din ledvärk eller bli gladare? Oavsett kan Du få hjälp.

Kostrådgivningen börjar med att Du får göra en kostregistrering. Det innebär att Du under några dagar skriver ner allt Du äter. Kostrådgivaren analyserar sedan detta för att få en bild av Dina vanor.

Vid första träffen, som även kan ske digitalt, pratar vi mer om Dina mål, Dina vanor och vad Du vill ha hjälp med. Utifrån Din kostregistrering sätter Du och kostrådgivaren tillsammans ihop ett kostprogram, anpassat för Dig, som Du sedan under coachning kommer följa. Vi träffas sedan, fysiskt eller digitalt, för uppföljningar och eventuella mätningar. Under hela tiden finns kostrådgivaren där för Dig, via mail och telefon när Du behöver en extra push framåt eller har frågor om något som kommit upp.

Hur mycket kostar det att få hjälp med kosten? Vi syr ihop ett förlag som passar Dig eller så bokar Du kostrådgivning per timme.

fix_grot